• foto2
  • foto11
  • kroeg

Kaarten bestellen donateurs

Op deze pagina kunt u als donateur kaarten bestellen voor de voorstelling ‘Drie Droevige Dames…’ welke eind januari 2019 en begin februari zullen worden opgevoerd in het Dorpshuis Wijdewormer (Wijdewormerplein 3 te Neck). De repetities zijn op dit moment in volle gang en er wordt de laatste hand gelegd aan onze voorstellingen. In 2019 zijn de voorstellingen op de volgende data:
  • Zaterdag 26 januari om 20.00 uur
  • Zondag 27 januari om 14.00 uur
  • Vrijdag 1 februari om 20.00 uur
  • Zaterdag 2 februari om 20.00 uur.

Bestellen

Vanaf dit seizoen zijn er twee mogelijkheden om als donateur uw kaarten te bestellen welke hieronder zijn beschreven. U kunt uw keuze als donateur opgeven tot 7 januari 2018. Het donateurschap bedraagt € 20,- en hiervoor ontvangt u twee toegangskaarten. Mocht u extra losse kaarten willen bestellen dan  is dit ook mogelijk, de kosten per kaart zijn € 12,50

Optie 1: Online kaarten bestellen en gelijk afrekenen met iDEAL

U kunt  ook online uw donateurschap en kaarten bestellen en gelijk afrekenen met iDEAL. Middels onderstaande link gaat u naar de pagina van Eventix, de partij die de ticketshop voor ons mogelijk maakt. Hier kunt u de keuze van de avond doorgeven en eventueel extra losse kaarten bestellen. In een veilige omgeving rekent u de kaarten af middels iDEAL en vervolgens worden de toegangsbewijzen aan u gemaild. U print uw toegangskaarten uit en neemt deze mee voor de toegangscontrole. Mocht u nog extra losse kaarten willen bestellen dan is dit ook mogelijk. De kosten die Eventix voor de verwerking hiervan rekent zijn € 1,- voor het donateurschap inclusief twee kaarten. De totaalprijs is dan € 21,-. Mocht u nog extra losse kaarten willen bestellen dan betaalt u € 12,50 per kaart en € 1,- transactiekosten voor elke extra gekochte losse kaart. De kosten worden gelijk in de prijs berekend.

Bestel hier uw kaarten online met de ticketshop

Optie 2: Bestel uw kaarten via onderstaand formulier en betaal contant

U heeft ook de mogelijkheid om uw kaarten net als voorgaande jaren via onderstaand formulier te bestellen. Geef uw contactpersoon aan en de kaarten zullen in januari bij u thuis bezorgd worden waarna tegelijkertijd het donateursgeld met u zal worden afgerekend. Als u extra losse kaarten wilt kunt u dit ook op dit formulier aangeven. Extra kaarten kosten € 12,50 per stuk en worden tegelijkertijd afgerekend met het donateurschap.

Uw naam*

Uw adres*

Uw woonplaats*

Uw telefoonnummer(verplicht)

Uw email*

Wie bezorgt uw kaarten?

Keuze data voorstelling*

Extra kaarten?

Hoeveel extra kaarten?

(* verplicht veld)

Toneelvereniging Purmersteyn © 2018