Kaarten bestellen Vrienden van Purmersteyn

Op deze pagina kunt u als Vriend van Purmersteyn kaarten bestellen voor de voorstelling ‘Sterfgenaam’ welke eind januari 2020 en begin februari zullen worden opgevoerd in het Dorpshuis Wijdewormer (Wijdewormerplein 3 te Neck). De repetities zijn op dit moment in volle gang en er wordt de laatste hand gelegd aan onze voorstellingen.

In 2020 zijn de voorstellingen op de volgende data:

  • Zaterdag 25 januari om 20.00 uur
  • Zondag 26 januari om 14.00 uur
  • Vrijdag 31 januari om 20.00 uur
  • Zaterdag 1 februari om 20.00 uur UITVERKOCHT

Kaarten bestellen

U kunt uw keuze als donateur in principe opgeven tot 6 januari 2020. Als Vriend van Purmersteyn betaalt u € 20,- (excl. € 1,- servicekosten) en hiervoor ontvangt u twee toegangskaarten. Mocht u extra losse kaarten willen bestellen dan is dit ook mogelijk, de kosten per kaart zijn € 12,50 (excl. € 1,- servicekosten).

Middels onderstaande link gaat u naar de bestelpagina en bestelt u heel eenvoudig uw kaarten en rekent u gelijk af. Hier kunt u de keuze van de avond of middag doorgeven en eventueel extra losse kaarten bestellen. In een veilige omgeving rekent u de kaarten af middels iDEAL en vervolgens worden de toegangsbewijzen aan u gemaild.

U print uw toegangskaarten uit en neemt deze mee voor de toegangscontrole. U ontvangt bij de ingang tevens nog een programmaboekje.

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@purmersteyntoneel.nl

Bestel hier uw kaarten online met de ticketshop

Toneelvereniging Purmersteyn © 2023